Privacy Statement

Privacyverklaring

Demeyere Comm.V, gevestigd te B-2200 Herentals, Atealaan 63 verwerkt uw persoonsgegevens in de gevallen en voor de doeleinden hierna vermeld.

Lees deze privacyverklaring nauwkeurig om meer te weten te komen over de manier waarop Demeyere persoonsgegevens verzamelt en verwerkt via de website www.demeyere.be en www.demeyerecookware.com. U moet deze privacyverklaring lezen in samenhang met ons cookiebeleid en onze gebruiksvoorwaarden voor de website.

1. Doeleinden voor de verwerking van uw persoonsgegevens
Demeyere verwerkt uw persoonsgegevens voor beheer en analyse van de website, profilering, direct marketing en, indien u daarom gevraagd heeft, om u op de hoogte te houden van haar producten en de producten van haar verbonden vennootschappen.

2. Mededeling aan derden van uw persoonsgegevens
Demeyere kan uw persoonsgegevens meedelen aan derden die voor haar rekening persoonsgegevens verwerken (verwerkers) en aan ondernemingen die met Demeyere verbonden zijn. Demeyere kan uw persoonsgegevens ook meedelen aan Facebook om reclame te maken voor Demeyere producten.
Sommige derden kunnen gevestigd zijn buiten de Europees Economische Ruimte. In dat geval zal Demeyere zorgen voor een passende bescherming van uw persoonsgegevens ten aanzien van deze derden.

3. Uw rechten met betrekking tot de verwerking
U hebt recht op toegang tot, en de verbetering van uw persoonsgegevens. U hebt ook het recht om zich op verzoek kosteloos tegen de voorgenomen verwerking van uw persoonsgegevens te verzetten indien de verwerking wordt verricht met het oog op direct marketing of reclame.
U kunt uw rechten uitoefenen door een brief met een kopie van uw identiteitskaart te sturen naar Demeyere Comm.V., Klantendienst, B-2200 Herentals, Atealaan 63.

4. Commissie voor de Bescherming van de Persoonlijke Levenssfeer
De verwerking van persoonsgegevens door Demeyere moet in principe worden aangemeld bij de Commissie voor de Bescherming van de Persoonlijke Levenssfeer, tenzij de wet een vrijstelling van de aangifteplicht voorziet. De Commissie voor de Bescherming van de Persoonlijke Levenssfeer is gevestigd te B-1000, Brussel, Drukpersstraat 35 en heeft als website www.privacycommission.be.

Cookiebeleid
Demeyere gebruikt cookies en andere webtechnologieën, zoals pixel tags, die het toelaten om het gebruik van een website na te gaan.

Een cookie is een tekstbestandje dat door de server van een website op uw computer of op uw mobiel apparaat geplaatst wordt wanneer u die website raadpleegt. De cookie laat toe uw Manager.

Google Analytics maakt gebruik van “cookies” om deze website te analyseren hoe websitebezoekers deze gebruiken. Deze cookies zijn derde partij cookies. Indien u wil voorkomen dat uw gegevens gebruikt worden via Google Analytics, kan u terecht op deze webpagina: https://tools.google.com/dlpage/gaoptout/.

Als u meer informatie wil over Google Analytics kan u terecht op deze webpagina: https://support.google.com/analytics/answer/6004245?hl=nl

Google Tag Manager helpt Demeyere bij het beheren van tags op deze website. Met deze tags kan Demeyere het websiteverkeer en het surfgedrag van websitebezoekers bestuderen, de effecten van reclameadvertenties analyseren, marketingacties opzetten en deze website testen en optimaliseren. Google Tag Manager verzamelt geen persoonlijk identificeerbare gegevens.

Facebook

Deze website maakt gebruik van Facebook Connect en Facebook Custom Audiences.

Met Facebook Connect kan Demeyere de sessies van websitebezoekers die zich via Facebook aanmelden analyseren.

Met Facebook Custom Audiences wordt het surfgedrag van websitebezoekers van deze website aan uw Facebook gebruikersaccount gekoppeld. Hierdoor kan u “Facebook Ads” ontvangen over Demeyere producten en diensten. U kan via de instellingen van uw Facebook account aangeven dat u geen gepersonaliseerde reclameboodschappen wil ontvangen. Meer informatie hierover vindt u op de webpagina: https://www.facebook.com/ads/website_custom_audiences/

Indien u niet wenst dat cookies worden opgeslagen op uw eindapparaat, kunt u de instelling van uw browser aanpassen zodat cookies standaard worden geweigerd. U kan ook reeds geplaatste cookies wissen via de instellingen van uw browser. Informatie om cookies te weigeren en te wissen kan u op de volgende websites terugvinden:

  • Internet Explorer: over het wissen en weigeren van cookies: http://windows.microsoft.com/nl-NL/windows7/Block-enable-or-allow-cookies
  • Google Chrome: over het wissen en weigeren van cookies: https://support.google.com/chrome/answer/95647?hl=nl
  • Firefox/Mozilla: over het weigeren van cookies: https://support.mozilla.org/nl/kb/cookies-in-en-uitschakelen-websites-voorkeuren?redirectlocale=nl&redirectslug=Cookies+in-+en+uitschakelen
  • Safari: over het wissen en weigeren van cookies: https://support.apple.com/kb/PH17191?locale=en_US
  • Opera: over het wissen en weigeren van cookies: http://help.opera.com/Linux/10.10/nl/cookies.html

Het is mogelijk dat door het weigeren van bepaalde cookies, sommige onderdelen van deze website niet, of niet optimaal werken.